Saxion Homepage titel PRD 2021

Welkom bij hogeschool Saxion

U heeft zich aangemeld voor een opleiding aan hogeschool Saxion. Saxion wilt u zo goed mogelijk voorbereiden op wat u te wachten staat. Zowel voor u als voor ons is het belangrijk dat u een opleiding kiest die echt bij u past. Om daar meer zicht op te krijgen, biedt Saxion u een Meet&Greet, een Intake of een SAM-afspraak aan, afhankelijk van de opleiding. U zult hierover vanuit de opleiding een e-mail ontvangen met meer informatie.

Heeft u een uitnodigingsbericht vanuit de opleiding voor deelname aan de Meet&Greet, Intake of een SAM-afspraak ontvangen in de mail?
Ja, klik dan op de button SSO hieronder en log in met uw Saxion inloggegevens.
  • Voor Meet&Greet kunt u daarna naar menu Nieuwe Events.
  • Voor Intake moet u eerst een assessment maken; ga hiervoor naar menu Assessments.
  • Voor een SAM-afspraak kunt u naar menu Nieuwe Events

Heeft u geen uitnodigingsbericht ontvangen?
Controleer dan eerst uw spam-folder. Ook niet in uw spam-folder, neem dan contact op met de opleiding met de vraag of de uitnodiging al is verstuurd. Wanneer de uitnodiging nog niet is verstuurd, kunt u nog niet inloggen.

Gebruik via een mobiel werkt niet.
Dit programma werkt alleen op een laptop, desktop of tablet in browser Chrome, Firefox of Safari.

Gegevens van jou worden opgeslagen ten behoeve van de organisatie, de uitvoer en evaluatie van de Intake of Meet & Greet van de opleiding waarvoor je je hebt aangemeld. Saxion doet tevens doorlopend onderzoek om zowel de applicaties als de organisatie te verbeteren, als ook om de relevantie er van (deelname en resultaten) in combinatie met studiesucces te monitoren. Het vervolgonderzoek wordt uitgevoerd met geanonimiseerde gegevens.

Alle opgeslagen gegevens mogen alleen binnen Saxion, in kader van Intake, Meet & Greet en de studieloopbaan worden gebruikt door personen die hiervoor zijn geautoriseerd. Op dit moment zijn geautoriseerd: academie medewerkers in de organisatie-teams, de intakers, de studieloopbaanbegeleiders, het functioneel (applicatie)beheer en het StudieSuccesCentrum.

Met inloggen en deelname geef je toestemming aan Saxion om deze informatie in te zien en met jou te bespreken.

Voor nadere informatie over privacy (-rechten) kun je terecht op: www.saxion.nl/over-saxion/privacyverklaring

Not for use with assessments!